REBÆL SERVICES

 

Folk har forskellige behov, og derfor tilbyder vi hos Rebæl en række forskellige cocktailløsninger og serveringsmuligheder, der er designet til at matche, hvad end I måtte have af forespørgsler.

Vi arbejder meget fleksibelt og tapper løbende, så tag endelig fat i os, hvis I har spørgsmål eller ønsker til varianter, mængder eller selve serveringen. Vi kan helt sikkert finde et setup, der passer til netop dine behov.

 

 
 
 
 

SIGNATUR COCKTAILS

 

Du har måske en forestilling om forskellige råvarer og sammensætninger, som vil passe perfekt til netop dit arrangement eller til din café, restaurant eller hotel.

Vi producerer gerne individuelle og unikke cocktails, så længe at disse stemmer overens med vores overordnede filosofi og kvalitet. 

Så tag endelig fat I os, hvis du har specifikke tanker og ideer, og sammen kan finde en smagsprofil, der passer dine behov. 

 

 

 
 
 
 

BAG IN BOX OG FUSTAGE

 

Alle Rebæls cocktails kan tappes og leveres i bag in box eller på fustage. Vi har stor og positiv erfaring med disse løsninger, da det betyder mindre produkt- og råvarehåndtering, større fleksibilitet og mindre spild. Det kan vi godt lide hos Rebæl.

Disse faktorer gør løsningerne yderst velegnet til konferencer, selskaber, events samt bar, hotel- og restaurationsbranchen. Det kan også være, at du har en særlig begivenhed, som du gerne vil fejre. Hvorfor ikke bruge tiden på dine gæster i stedet for bag baren.

Kontakt os gerne, hvis I har yderligere spørgsmål, eller for en uforpligtende snak om, hvad vi konkret kan tilbyde.