Oh! - Rebæl til Copenhagen Fashion Week

Hos Rebæl glæder vi os umådelig meget til den kommende Copenhagen Fashion Week. Vi har nemlig indgået samarbejde med Kopenhagen Fur, nærmere betegnet deres eksklusive accessory brand - Oh! by Kopenhagen Fur. Hos Oh! forsøger de at skabe sofistikeret og innovativt hverdags luksus med udgangspunkt i tasker og accessories med pels som det gennemgående tema og ikke mindst et humoristisk twist.

Hvad samarbejdet mellem Rebæl og Oh! by Kopenhagen Fur går ud på, og hvordan deres show under modeugen kommer til at løbe af stablen kan vi ikke afsløre. Vi kan blot konstatere at vi glæder os rigtig meget til at servere en masse Rebæl cocktails til de mode glade mennesker og til at være del af en fantastisk event som Copenhagen Fashion Week.

Vil du læse endnu mere om Oh! by Kopenhagen Fur kan du finde inspiration herunder:

www.ohbykopenhagenfur.com