Comment

Rebæl Baren til Karrusel 2017 tager form

Rebæl Karrusel.png

Så er det på torsdag at startskuddet lyder til Karrusel 2017.

Så vi har løftet sløret for tidligere byder festivalen i år også på Rebælsk deltagelse i form af vores egen Rebæl Bar. Vi er med alle 3 dage i Odense By og Odense Havn. 

Vi står klar til at servere fynske hjemmelavede økologiske cocktails på tap, og der er noget for enhver smag.

Så vi håber, at I har lyst til at kigge forbi os til lækre cocktails og tage del i festen sammen med os.

Find det officielle event på vores Facebook og tag del i festligheder:

Rebæl x Karrusel 2017

 

 

Comment

Rebæl til SPIS! Odense Food Festival 2017

spis-logo-sort-tekst.png

11 september lyder startskuddet til dette års SPIS! Festival i Odense. 

Festivalen sætter fokus på fynske specialiteter, kærlighed til mad, det gode håndværk og samler mange af aktørerne på den fynske gastronomiske scene. Rebæl vil naturligvis ligeledes være at finde på dette års program, når der lørdag d. 16 september afholdes kæmpe madmarked på Flakhaven i Odense. 

Vi deltager med vores egen Rebæl-bod. Her vil vi invitere indenfor i vores univers af fynske og økologiske cocktails på flaske. Der vil desuden være smagsprøver såvel som gode tilbud, så vi håber på at se så mange af jer som muligt.

SPIS_cover

Comment

REBÆL X STORMS PARKHUS

Inden længe åbner Storms Parkhus på Odense Havn til et nyt og spændende street food koncept.

De unikke og nyistandsatte omgivelser vil byde på et stort udvalg af madboder, fynsk mikrobryg, vinbar, kunst værksteder og naturligvis fynske økologiske cocktails fra Rebæl.

 

D. 1. September slår Storms Parkhus dørerne op til stor åbningsfest. Alle er inviteret og den står blandt andet på gratis øl og live musik dagen igennem. Så tag vennerne og familien under armen og slå et smut forbi den gamle trælast på havnen i Odense.

 

 

Comment

Comment

Rebæl x Karrusel 2017

Vi har en stor nyhed, som vi længe har glædet os til at dele med jer !

I kan godt sætte kryds i kalenderen fra d. 07/09 - 09/09, hvor karrusellen endnu engang snurrer en tur i den fynske hovedstad. Det er der som sådan ikke noget nyt i, men når vi er ekstra glade, skyldes det, at vi i år deltager med helt egen Rebæl Bar på vores hjemmebane i Odense.

Vi glæder os vanvittigt meget til at feste og danse med jer og vi vil henover de 3 dages gadefest servere iskolde økologiske og fynske cocktails på tap.

Vi ses til Karrusel 2017

karrusel_logo

Comment

Comment

NYT SAMARBEJDE I NORDVEST: TRIBECA X UGLY DUCK PIZZA LAB

På torsdag ser et nyt samarbejde dagens lys!

TRIBECA | UGLY DUCK bliver Københavns første pizza- og øl-laboratorium beliggende på bisiddervej i Nordvest.

Konceptet samler Tribeca, som længe har serveret lækker mad fra adressen og fynske Ugly Duck, der siden 2012 har brygget humleøl og mange andre lækkerier. Det nye samarbejder samler med andre ord det bedste fra to verdener: sicilianske stevonsbagte pizzaer og fadlagrede humleøl.

Men men men... Nu er det jo ikke alle, der er lige begejstrede over de gyldne dråber. Til at supplere de fynske øl, skal der derfor naturligvis fynske økologiske cocktails fra.... REBÆL !

Der er åbningsreception på torsdag d. 15/06-17 fra kl. 16.00, hvor Tribeca's restauratør Søren Buchleitner og 'Ugly Duck'-direktør Anders Busse sampler retter og øl sammen med gæsterne.

Alle er velkommen, så kig endelig forbi.

http://tribecanv.dk/

https://www.uglyduckbrewing.dk/

Comment

Comment

Fars Dreng X Rebæl Cocktails

Midt i Kongens København ligger Fars Dreng der netop nu er nomineret til AOK Byens Bedste.

En hyggelig vin-, mad- og kaffebar, hvor du kan droppe ind morgen middag og eftermiddag.

Det meste er økologisk, og nu er der ligeledes økologiske Rebæl cocktails på flaske i disken.

Læs mere om stedet på www.farsdreng.com eller hop ned i Ny Adelgade til lidt økologiske lækkerie.

Comment

Rebæl i Alt for damerne

Comment

Rebæl i Alt for damerne

I morgen onsdag d. 23/05 udkommer det nyeste nummer af Alt for damerne, og i denne uge har redaktionen været en tur forbi ingen ringere end..... Rebæl :)

Så det ville være så fantastisk, hvis I iler ned til kiosken i morgen og fanger det nyeste nummer, hvor der er et lille skriv om vores forhold til gastronomi, lidt sjove anekdoter og et blik bag kulissen.

Om ikke andet har I den unikke mulighed for at se Emil og undertegnede (Kasper) posere foran kameraet - en unik chance, som man ikke vil gå glip af.

Kh. Emil og Kasper

Comment

Comment

Italiensk for begyndere..

I Holte ligger der en lille perle, som hedder La Vecchia Enoteca

Autentisk italiensk trattoria med et twist fra den nordiske madkultur.

Alle oste og charcuterie importeres selv direkte fra Italien, og deres økologiske cocktails får de fra Rebæl

Et besøg værd, hvis I skulle befinde jer på disse kanter.

Læs mere:

www.enoteca.nu

Comment

Rebæl i Brdr. D's Vinhandel

BrdrD

Bag Brdr. D's Vinhandel står brødrene Jesper og Daniel Danielsen

Deres butikker er fyldt til randen med vin, specialøl, spiritus, lækre specialiteter og minsandten, om I ikke også kan få Rebæl's økologiske cocktails på flaske.

Vi har gjort det let og lavet forarbejdet, så de skal blot på køl, omrystes og så er der serveret.

Du finder Brdr. D's på Østerbro, Frederiksberg og i Silkeborg, hvor Jesper og Daniel har sine rødder.

Pssst.. De har tilbud på 3 af de store Rebæller netop nu.

 

 

 

 

 

 

GALLERI: En dag i Dyrehaven

Comment

GALLERI: En dag i Dyrehaven

En kold februar morgen begav vi os afsted mod Dyrehaven. Vi havde en ide om, at få taget nogle billeder, der skulle skildre det naturlige og rå, som vores Rebæl cocktails på mange måder også er et produkt af. I et par timer blev der kravlet på alle fire i krat, mos og træer for at få de bedste skud i kassen.

Her er resultatet:

Comment

Comment

Modeugen skudt i gang - Rebæl var med !

Som nogle af jer sikkert har bemærket, er vi for et stykke tid siden teamet up med Oh! by Kopenhagen Fur. Accessories-brandet skulle her til aften stå på egne ben i deres eget første show til Copenhagen Fashion Week 2017.

Vores opgave har været langt væk fra rampelyset og catwalken, men derimod gået på at servere cocktails til de modeglade gæster. Vi designede derfor en label, der kombinerer Rebæl og Oh!'s logoer, således at de i dagens anledning kunne servere deres egen unikke 'Oh! by Kopenhagen Fur'-cocktail. Her er resultatet:

Comment

Comment

COCKTAIL OPSKRIFT - Lady in Red

Vi har været i Cocktail Studio igen og præsenterer denne gang Lady in Red, der er baseret på gin, rabarberkompot, æggehvider og friskpresset citronsaft.

Til cocktailen bruges Beefeater 24 gin, som er destilleret på te, og dette giver denne en særlig asiatisk karakter. Blandt andet i Japan er der tradition for at drikke gin med te istedet for tonic, da den kinin som findes i tonic opfattes som et medicinalmiddel og derfor er ulovligt at anvende i fødevarer.

Comment

Comment

Oh! - Rebæl til Copenhagen Fashion Week

Hos Rebæl glæder vi os umådelig meget til den kommende Copenhagen Fashion Week. Vi har nemlig indgået samarbejde med Kopenhagen Fur, nærmere betegnet deres eksklusive accessory brand - Oh! by Kopenhagen Fur. Hos Oh! forsøger de at skabe sofistikeret og innovativt hverdags luksus med udgangspunkt i tasker og accessories med pels som det gennemgående tema og ikke mindst et humoristisk twist.

Hvad samarbejdet mellem Rebæl og Oh! by Kopenhagen Fur går ud på, og hvordan deres show under modeugen kommer til at løbe af stablen kan vi ikke afsløre. Vi kan blot konstatere at vi glæder os rigtig meget til at servere en masse Rebæl cocktails til de mode glade mennesker og til at være del af en fantastisk event som Copenhagen Fashion Week.

Vil du læse endnu mere om Oh! by Kopenhagen Fur kan du finde inspiration herunder:

www.ohbykopenhagenfur.com 

Comment

Comment

Juicemenu til Geranium

Hos Rebæl har vi mange kasketter på, og begrænsningerne på vores produktion er få.

Blandt andet har vi den udsøgte fornøjelse at arbejde tæt sammen med Geranium, idet at vi selv koger og tapper bær og udsøgte råvarer til Michelin-restaurantens juicemenu.

I går lagde vi sidste hånd på seneste batch, så Geranium endnu engang kan servere unikke juicer til deres fantastiske mad og univers. 

juicemenu

Comment

Comment

COCKTAIL OPSKRIFT: Nytårscocktailen 'Pornstar Martini'

Casper har igen været i cocktail laboratoriet og giver her et bud på den perfekte champagnecocktail til nytårfesten - Pornstar Martini

Vi håber, at det kan give jer lidt inspiration til årets sidste fest og glæder os til at servere endnu flere lækre cocktails til jer i 2017

Godt Nytår fra Rebæl Cocktails

Comment

Comment

GALLERI: Heaps Drinks Fridays

I fredags løb det første 'Heaps Drinks Fridays'-event af stablen og den første time stod den på fri bar i Rebæl Cocktails. 

Arrangementet var en stor succes og de fredagsglade og tørstige gæster skød weekenden i gang med manér - og ja, der blev hældt rigtig mange Rebæl cocktails ned :)

Hermed billederne fra aftenen - God fornøjelse

FOTO: Mikkel Hedegaard Larsen

Comment